Nejnovější recenze ze sekce Podlahy
Forbo Home H80 2 m 1 bm
Marcela Šinkmajerová
Přidáno: 10. května 2023
(naposledy upraveno 10. května 2023)
Zakoupeno v I-podlahy.cz
- Krásná barva materiálu, ochota a vstřícnost prodejce
- Přehledné stránky s velkým výběrem, rychlé jednání
Lino je pevné nášlap tichý PVC krásně napodobuje dřevo
- vypadá dobře, časem se uvidí
- drevo
- nizka kvalita, dostala som tovar druhej triedy, lamely boli spojene z dvoch kusov, viditelne spoje na lamele, pri pokladke sme to museli poskladat tak, aby sme odrezali tie viditelne spoje
Viem si to porovnat, lebo rovnaky produkt som predtym kupovala u ineho predajcu a bol kvalitny a bez vad. Reklamaciu predajca zamietol - ich pristup ma sklamal, uz tam nikdy objednavat nebudem a nikomu nedoporucujem. Ked si kupim jednolamelovu podlahu tak ocakavam ze to je jedna lamela a nie niekde uprostred spoj a viditelna ciara. Na zadnej strane podlahy boli velke diery, toto bolo tovar druhej kategorie za cenu prvej.
Rychlé skládání a lepeni, dobre se rezaji na potrebnou velikost.
Podlaha vypadá pěkně
Kvalitní vinylclick
- celkem reálný vzhled dřeva
- jednotlivé čtverce na sebe moc nenavazují
- lepidlo nic moc
- kvalita
Po 5 letech intenzivního chození v vstupní haly stále krásný vzhled. Jak se všichni bojí, že kamínky a přímo z venku, stále nic není viděl. Vřele doporučuji.
- Pro čistý, minimalustický vzhled. Snadná pokládka
- kvalitní a snadno montovatelné, elegantní vzhled
prostě made in Swiss - super produkt.
- Podlaha je kvalitní. Sice tuto zásilku budu teprve instalovat během 2 měsíců, ale předchozí podlahy stejného druhu slouží bez problémů. První z roku 2016 , druhá z roku 2021.
- Výhodou této podlahy je, že jsem schopen si ji položit sám. Při troše zručnosti to není problém.
Nevím.
Kvalita a vzor dřeva doporučuji.
Obchod jsme vybrali namátkou na internetu,vybrali jsme dobře ,kvalita se teprve prokáže až lino položíme,ale vypadá dobře.
Pokud si necháte poslat jen vzorek, tak nikdy nemůžete ocenit barevnost kresby této podlahy. Doporučuji návštěvu showroomu v Brně.
Pěkné a kvalitní
Fatra Well Click Dub panský 40160-1 1,988 m²
Přidáno: 24. února 2023
(naposledy upraveno 24. února 2023)
Zakoupeno v epodlahyKoppino
- Tepla podlaha
Pěkná, kvalita za rozumnou cenu.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »